Friday, January 28, 2011

apabila Que bertemu Haida =)

Assalamualaikum =)

Lately macam a lil bit upset, but da wat senam robik sume heppy balik =)
actually nak cite pasal my rumet..lantakla org nak kate saye ni asyik cite pasal die and die pon suke wt entry about me..kiteorang memang xkesah..cz kiteorang memang suke meniru antara satu sama lain =p

Di dalam cerita ini nama saya da bertukar Haida tau..and pasangan die mestila Que..

BUdak ni kan, kadang-kadang die boleh jadi sweet sgt tau..one day, saya dalam kesedihan..and u know what, around 2 am macam tuh(die tau la i xle tido kot), die send msj to me:

"Gudnite syg..xmao sedih2 ye"

cam comel and sweet je..yela mane xnyer, budak tuh tido kat katil sebelah cukop..suke membazir credit..aish..tapi saye suke =)

Haa, nak tau macam mane my name bole bertukar Haida? cz aritu time prctice senamrobik kan, q introduce herself tau..

"u can call me q" (dialog direka semata-mata utk melengkapkan cerita)
me pon sambungla.."Haida nye kat sini ye"



-kami yang seronok bersenamrobik-

2 comments:

  1. sayang!! cantiknye pompom tu!!!!

    ReplyDelete
  2. baju merah tudung biru ni ade simbolik pape ke?

    ReplyDelete