Friday, January 7, 2011

Hari2 gelak makin bahagia =)

hari ni baru perasan yang selama ni xpenah nak bagi salam..hehhe
so,
Assalamualaikum kawan2 yang disayangi,

today, nothing special happen..but my life telah berjalan dengan gembiranya as saya gelak banyak arini kerana:

1. Membaca entry (Pencuri masuk bilik-by naquiahadibah
Yang sangat2 kelakar sehingga muke saya merah pink2 sikit gelak xle tahan




2. Planning nak g jumpe supervisor kul 9, tapi disebabkan masalah teknikal, so end up pukul 9.30am baru gerak..paztu saya ni pantang jumpe org yang kenal, mesti nak tegur.mule2 jumpe miss Liza. gossip2 sikit kat jalan, yang lawaknya kiteorg wt bising..sume org pandang, mane x nyer,layan macam kawan2..hahha

then, baru nak bye2 dengan miss Liza, jumpe lak rumet lama.borakla kat tgh jalan lagi.Saya apabila bercakap susah nak berhenti, ni berjangkit dengan Kak iz, Hidayah, Ajla-mostly kawan2 saya banyak cakap =)

Sampai je kat bilik supervisor, Madam Yang Chik bt Adam xde kat bilik and we decided to leave some notes kat board die..time tu jumpe lak rumet time part 2, yang td tu time part 4. so, borak2 macam biase and sampai xingat dunia..hahhaha

On the way balik lak, jumpe geng2 was, hannan, qila, d and illi..borak2 lagi..paztu jalan depan cikit jumpe lak geng2 amira mastura and amira aziz..borak2 lagi...last borak2 dengan Kak Min, rumet hidayah =)

conclusion....

Saya kene jalan tutup mate supaya xbanyak ckp =)

2 comments:

  1. hai.. sejak bile q rumet dgn omputeh rambut blonde nih?? musykil2..

    ReplyDelete